Het Ground lion platform: een low-code totaaloplossing om Case Management te automatiseren.

Ontworpen om uw Case Management voortdurend te verbeteren

Ground lion biedt een aanpasbaar en flexibel platform dat snel gebruiksklaar is. Baanbrekend is dat de technologie ontworpen is om case management continu te blijven verbeteren:

  • Ontwerp uw applicatie in een gebruiksvriendelijke modelleeromgeving
  • Standaard webgebaseerde dashboardschermen zijn beschikbaar voor het opstarten, monitoren en uitvoeren van casewerk
  • Een ingenieuze event processing engine automatiseert de case vooruitgang en traceert elke beweging

Dankzij voortschrijdend inzicht en diepgaande, realtime analyses kunnen wij onze oplossing aanpassen en optimaliseren zonder de code te moeten herschrijven.

Best-in-class modelleren

Best-in-class modelleren

Voor het modelleren van oplossingen wordt de Object Management Group – OMG standaardnotatie ‘Case Management Model and Notation- CMMN‘ gebruikt, beschikbaar in een eenvoudige en effectieve Add-in voor Microsoft Visio. Drag & drop, zonder codering een oplossing genereren. Geen dromen maar realiteit.

Start een case op met één klik

Ground lion geeft u de mogelijkheid om een volledig functioneel case geörienteerd dashboard op te starten met één klik. Het platform is ontwikkeld met een zuivere focus op het beheren van de levenscyclus en overzichtdashboards van een case.

Start een case op met één klik
Taakgebaseerde samenwerking

Taakgebaseerde samenwerking

Cases bestaan uit complexe stromen van informatie en vereisen communicatie tussen organisatie,  klant en andere stakeholders. Samenwerking stroomlijnen tussen medewerkers met verschillende functies, kennisniveaus en verantwoordelijkheden is de sleutel, zelfs over verschillende departementen en locaties heen.

Traceer activiteit

Kenniswerk is een mix van ad-hoc uitvoeren en plannen van taken.  De exacte opeenvolging van deze taken is echter op voorhand vaak onvoorspelbaar. Ground lion biedt de gebruikers steeds een overzicht van alle mogelijke uit te voeren acties op elk moment in een case. Bovendien wordt de evolutie van het werk mooi weergegeven in een tijdslijn, van begin tot einde.

Traceer activiteit
Overzicht in een oogopslag

Overzicht in een oogopslag

Ground lion voorziet een overzichtelijke grafiek om de vooruitgang van de case afhandeling te capteren. Bekijk welke beschikbaar is en welke mijlpalen behaald werden. Zo is het gemakkelijk om te zien wat reeds doorlopen is, welke fasen nog actief zijn en waar de case kan naartoe evolueren. Een compleet overzicht in een oogopslag!

Krachtige zoekfunctie

Een volledig configureerbare zoekfunctie. Doorzoek duizenden cases, documenten, data … Filter, verfijn en vind het antwoord in enkele seconden.

Krachtige zoekfunctie
Documentgeneratie

Documentgeneratie

Case Management gaat vaak gepaard met het genereren van e-mails en documenten. Ground lion automatiseert documentgeneratie op basis van sjablonen en merge fields. Gebruik gestructureerde case data in een handige Microsoft Word plugin en versnel uw informatie output drastisch!

Automatische generatie van formulieren

Definieer datavelden en types, link die aan een specifieke taak en Ground lion doet de rest. Ontwerp per taak eenvoudig welke informatie moet bekeken of bewerkt worden, gaande van slechts een paar velden tot complexe formulieren met meerdere tabbladen.

Automatische generatie van formulieren

Geïnteresseerd?

Vraag een demo aan