previous

Lunch & Learn: Smart Government – Den Haag, 26 juni 2019

De Kenniswerker optimaal ondersteund!

We leven in een tijd boordevol technologische mogelijkheden, waarbij digitale initiatieven een bijdrage leveren aan een efficiënte publieke sector en interactie met burgers en bedrijven.

Naast efficiëntie is de effectiviteit van het kenniswerk zéker even belangrijk. Actuele en betrouwbare informatie in de context van de Kenniswerker zijn cruciaal om de juiste beslissingen te nemen. Denk hierbij aan besluitvorming bij complexe subsidiedossiers, vergunningen, klachten of juridische dossiers.

We constateren een duidelijke behoefte aan nieuwe ICT-concepten en oplossingen, aangezien Kenniswerkers vaak actief zijn in niet-lineaire, dynamisch administratieve bedrijfsprocessen. Dit veronderstelt van het proces en de ICT-ondersteuning dat medewerkers over genoeg vrijheden beschikken om flexibel in te spelen op wisselende omstandigheden.

Bestaande, goed werkende concepten als ‘Business Proces Management’ en ‘Zaakgericht Werken’ verdienen in onze visie aanvulling met de laatste inzichten over hoe complex, soms ad-hoc en interactief kenniswerk het beste georganiseerd en met ICT ondersteund kan worden.

Reden genoeg dus om u uit te nodigen voor onze Lunch & Learn sessie!

 

Doel van de sessie

In onze ‘Lunch & Learn’ sessie geven we u inzicht hoe de Kenniswerker in uw organisatie optimaal ondersteund kan worden.

Aan de hand van theorie en concrete klantprojecten nemen we u mee in ons verhaal. We schenken ruime aandacht aan ‘Adaptive Case Management’ met daarbij de internationale notatiewijze ‘Case Management Model and Notation’ (CMMN) om processen en informatie te modelleren. Een juiste inzet van deze methode en de vertaling ervan naar passende ICT-oplossingen zorgt ervoor dat de Kenniswerker, in plaats van het proces, centraal komt te staan.

Als key-note spreker hebben we Rene Luyten, informatie- en applicatiearchitect bij de Raad voor de Kinderbescherming bereid gevonden om zijn ervaring en visie met ons te delen.

We illustreren aan de hand van een aantal succesvol uitgevoerde klantprojecten de waarde van deze methode en bijhorende succesfactoren voor de implementatie. En uiteraard hopen we dat deze nieuwe inzichten voor u waardevol kunnen zijn binnen uw eigen organisatie!

 

Praktische info

Inschrijving: u kunt zich hier kosteloos aanmelden voor onze sessie
‘Lunch & Learn: Smart Government’.

Doelgroep: informatie- en applicatiearchitecten, informatie managers en CIO’s.

Datum: woensdag 26 juni 2019

Tijd: 11.00u – 15.00u
(incl. lunch en netwerkborrel vanaf 15.00 tot 16.00u.)

Locatie: Raad voor de Kinderbescherming, Turfmarkt 147, Den Haag

Contact of vragen?

Koen Laurijsen                                                          Dick van Veen
E-mail: koen.laurijsen@axi.nl                                  E-mail: dick.van.veen@axi.nl
Mobiel: +31629527181                                             Mobiel: +31653640553

 

 

Schrijf je hier in!

Deel dit artikel
next