Behandel subsidieaanvragen met zorg
Laat Ground lion uw werk stroomlijnen
Request a demo

Subsidies & Vergunningens

De overheid besteedt veel werk aan het accrediteren van organisaties, het toekennen van subsidies en verlenen van vergunningen. Ruim gezien gaat het telkens om hetzelfde proces: aanvraag – verwerking – oplossing. Maar door de vele verschillende soorten aanvragen, elk met eigen procedures die aan complexe wetgeving moeten voldoen, is bijna elk geval uniek.

Procedurefases

Ground lion implementeert het gebruik van ‘best practices’ binnen een richtinggevend kader. Rekening houdend met de organisatie-ervaring en marktkennis. Met behulp van een duidelijk stappenplan en overzicht van de statusinformatie wordt elk dossier op een correcte manier behandeld en gearchiveerd.

Samenwerking over departementen heen

Planning en taakverdeling staan centraal bij collaboratief kenniswerk. Teams voeren de nodige taken uit en kunnen met behulp van ‘best practices’ sneller (op)leveren. Samen en doordacht.

Bedwing de informatiechaos

Ground lion stroomlijnt uw informatie-intake en -output. Met als resultaat één enkele waarheid. Genereer documenten en mails op basis van samengevoegde dossierinformatie om de output te controleren.

Klantenportaal en notificatiemanagement

Infomeer uw klanten automatisch op het juiste moment in hun traject. Geef klanten toegang tot de stand van dossiers of verzend notificaties via e-mail.

Geïnteresseerd?
Vraag demo aan
"Stroomlijn interacties tussen mensen, gebeurtenissen, processen en gegevens om zo betere prestaties en een grotere klanttevredenheid te bekomen"
Lees meer