Lever geweldige nieuwe producten op tijd
Ground lion helpt u uw producten succesvol te lanceren
Request a demo

Productontwikkeling

Bedrijven ontwikkelen voortdurend strategieën en methodes om de klanttevredenheid te vergroten en hun marktaandeel uit te breiden. Daarvoor worden continu nieuwe producten en diensten uitgedacht. Doorheen de procedure worden bedrijven met vele uitdagingen en onzekerheden geconfronteerd. Om een gat in de markt om te zetten in een verkoopbaar product zijn de kwaliteit van informatie en snelheid van uitvoering van het grootste belang.

Ontwikkelingsfases

Ground lion implementeert het gebruik van ‘best practices’ binnen een richtinggevend kader. Rekening houdend met uw organisatie-ervaring en marktkennis. Met behulp van een duidelijk stappenplan en overzicht van de statusinformatie wordt elk idee op een correcte manier behandeld en gearchiveerd.

Samenwerking over departementen heen

Planning en taakverdeling staan centraal bij collaboratief kenniswerk. Teams voeren de nodige taken uit en kunnen met behulp van ‘best practices’ sneller (op)leveren. Samen en doordacht.

Hou de informatiechaos onder controle

Ground lion stroomlijnt uw informatie-intake en -output. Met als resultaat één enkele waarheid. En de kwaliteit, die kan nauwgezet opgevolgd worden.

KPI’s opvolgen

Stel bij productontwikkeling KPI’s voorop. Met evenwichtige beslissingen loodst u producten sneller doorheen hun ontwikkelingsproces. Snelheid, knelpunten en omlooptijd, daar draait het allemaal om…

Geïnteresseerd?
Vraag demo aan
"Stroomlijn interacties tussen mensen, gebeurtenissen, processen en gegevens om zo betere prestaties en een grotere klanttevredenheid te bekomen"
Lees meer